ЧАТ МАСТЪР В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ. КАК ДА Ѝ ПИШЕш, ЗА ДА те ХАРЕСА.

Интернет отвори широко света  за познанствата. Сега безплатните приложения могат да ви помогнат да се свържете с потенциални приятели и да разговаряте с тях по електронен път.

Но какво се случва, ако момиче хване окото ви в социалните мрежи? Как да започнете разговор и да се запознаете с нея? Нека обсъдим някои важни съвети как да общувате и как да увеличите шансовете си да отидете дори и на среща.

1. Уверете се, че вашият профил не е странен

Преди години повечето хора бързаха да приемат всякакви заявки за приятели във Facebook. Сега, все повече потребители няма да добавят хора, които не познават.

Затова преди дори да й изпратите искане за приятел, разгледайте собствения си профил. Уверете се, че използвате ясна снимка, а не някакъв анимиран герой или произволна картина от природата. Уверете се, че мястото ви на работа е точно, за да може тя да ви идентифицира.

2. Обмислете вашият подход

След като почистите профила си, следващата ви стъпка е да обмислете как да започнете разговор с нея във Facebook . Това зависи колко добре я познавате.

Ако не сте приятели във Фейсбук , но имате общи приятели: Може би двамата сте ходили на фестивал с общи приятели и има снимка, на която и двамата сте маркирани в нея. Започнете да коментирате нещо общо за събитието, най-малкото я уведомете, че съществувате. Това го направете, преди да ѝ изпратите молба за приятелство, така че тя да има представа кой сте.

Ако вече сте приятели във Facebook с нея: Помислете да я попитате чрез друг метод, различен от писане в социалните мрежи. Ако сте твърде неуверени, за да го направите, изпратете ѝ съобщение, с което да я уведомите за случващо се събитие този уикенд и сте помислили, че може би иска да присъства. Не го превръщайте в „дата“ и не оказвайте натиск върху ситуацията. В идеалния случай трябва да съберете няколко приятели заедно, за да отидете, така че да изглежда непринудено, а не среща.

3. Как да чатите с момиче

Да предположим, че момичето, което харесвате, реши да ви добави като приятел във Facebook. Сега можете да се свържете с нея чрез Messenger. Ако приемем, че не те познава много добре, с първоначалното ти съобщение трябва да я увериш, че не си спамър.

Ако имате общи приятели, започнете със споменаването на някой от тях, който познавате, например :

– Здрасти Поли, аз съм Иво! Фейсбук ми каза, че и двамата познаваме Алекс и си спомням, че разговарях с вас веднъж на един купон у Ники. Случайно да знаеш телефонният му номер ?

Това показва кой сте, имате общ приятел и обсъждате събитие, на което и двамата сте пресъствали.

Отделете няколко минути, за да прегледате нейният профил и да видите какво я интересува. Проверете раздела About , за да видите  какво училище е завършила и каква е текущата й работа. Някои хора добавят любимите си цитати, медии или произволни подробности за себе си.

Погледнете последните й снимки, за да видите как прекарва свободно си време и с кого. Ключово е всичко, което може да научите за нея.

Съобщение на момиче, което не познавате

Ако се опитвате да заговорите момиче, което не познавате, опитайте нещо подобно като първо съобщение:

– Здрасти Нели! Аз съм Наско. Не сме се срещали, но Вашият профил се появи като препоръчан приятел в моята емисия във Facebook и Вие ми хванахте окото. Видях, че снимката на Вашия профил показва, че сте ходили Париж  – това ли е първият път, когато сте били там? Посетих го с приятели си миналата година и това беше едно от най-готините места, които съм виждал.

Няма гаранция, че нещо подобно ще работи, но да бъдем честни това е добра стратегия. Ако тя отговори, продължи с естествен разговор. Не бъди странен: просто говори с нея съвсем спокойно, за неща които те вълнуват.

4. Как да поискате среща с момиче в чат

След като сте разговаряли няколко пъти с нея, трябва да спрете и да прецените какви са шансовете Ви, преди да продължите. Тя прояви ли интерес към Вас, имате ли общи интереси?

Обмислете внимателно тези въпроси. Ако разговорите си с това момиче са преминали страхотно и чувствате, че тя ще бъде възприемчива да се срещнете, опитайте. Но ако тя не изглежда впечатлена, вероятно не се интересува от среща.

В този момент, ако все още не искате да я питате за среща, опитайте да я попитате за нейния телефонен номер. По този начин можете да комуникирате чрез текстови съобщения.Използвайки това, можете да опитате да говорите по-често през целия ден, вместо да използвате само Facebook. Ако усетите интерес, можете директно да я попитате по телефона, вместо по Facebook, което би трябвало да има по-добри резултати.

Големият момент: да поискаш среща

Ако искате среща, формулирайте въпроса без да я стресирате.

Например, със сигурност не искате да я молите да отидете на диво или отдалечено място. Можете да предложите да прекарате вечерта с приятели, или да опитате нещо като тази доста безопасна заявка:

„Нора, много ми хареса да разговарям с теб през последните няколко седмици и бих се радвал да си поговорим лично.Какво мислиш да се срещнем на кафе в  неделя следобед?

Обърнете внимание на важните аспекти : среща на обществено място и определяне на конкретно време за среща. Не искаш да я молиш да отидете до вилата за уикенда, тъй като това е страховито. Споменете конкретна дата и времева рамка, за да може тя да ви даде прав отговор.

Нейният отговор :

След като я попитате, тя може да играе по няколко начина:

Тя те изтрива като приятел и / или те блокира . Ако молбата ви я притеснява толкова много и тя реши да ви премахне като приятел, трябва да продължите напред. Не се оплаквайте на общите си приятели за нея или не се опитвайте да си създадете сценарий, за да поговорите отново с нея.

Тя не отговаря . Ако случаят е такъв, изчакайте няколко дни. След това проверете в Messenger, за да се уверите, че тя е видяла вашето съобщение и не е на почивка или нещо подобно. Ако тя го е видяла, но не е отговорила, можете да я попитате деликатно: „Ей Нора, просто исках да проверя и да се уверя, че си видяла съобщението ми!“ Липсата на отговор означава, че тя не се интересува. Не се опитвайте отново да се свържете с нея.

Тя казва не. Не спорете и не питайте защо. Можете да кажете нещо по реда на „Няма проблем, просто мислех, че ще видя дали се интересуваш!“ Тогава зависи от вас дали ще продължите да разговаряте с нея или не. Ако се опитате да продължите да говорите и тя изглежда далечна, вероятно е най-добре да продължите напред.

Тя ви дава неясен отговор или извинение . Понякога, за да ви „пуснат лесно“, момичетата няма да ви кажат право „не“, когато ги помолите. Вместо това те ще ви оставят да се чудите дали да продължите по-нататък.В този случай трябва да следвате правилото на Брад Пит.

Тя приема . Ако каже, че ще се радва да отиде, това е чудесно! Потвърдете подробностите с нея, така че да сте на една и съща вълна. 

5. Как да си чатя с момиче: Няколко “не не – не”.

Не изпращайте скучни и общи съобщения . Не отправяйте първото си съобщение към момичето, което харесвате като „Ей.“ Това е не само скучно и не й казва нищо за вас, но и би могло да я накара да мислите, че сте един от тези измамници онлайн. Бъдете уникални!

Нe не се опитвайте да флиртувате с момиче или да я попитате нещо лично чрез коментар към нейна снимка и т.н.

Не коментирайте всяка нейна снимка. Изпращайте съобщения умерено и не правете груби или сексуални коментари.

Не се дръжте така, сякаш  животът ви зависи от нея. Бъдете небрежни към преживяването. Просто говориш с човек.

Ако Facebook не работи добре за вас, защо да не опитате услуга за запознанства?

поеми по пътя на любовта

с нашата професионална помощ

Hey, Goldie 2019 Всички права запазени