11 лесни стъпки, с които мъжете могат да са по-харесвани

Жените определено могат да бъдат трудни за разбиране. И честно казано мъжете нямат нищо против, защото това е част от преследването, от химията и от начина, по който мъжете и жените се харесват един друг.

Много жени са избирателни и не раздават всичко безплатно. Искат да добият добра представа за това какъв си и определят това чрез наблюдаване – как се държиш, какво казваш и дори какви жестове използваш. И да, външният вид. Но не винаги това, което виждаме, може да ни привлече напълно.

Как да бъдеш харесван е основен въпрос,който всеки човек в даден момент от живота си си е задавал.

За да бъдеш харесван, трябва да промениш своята собствена енергия, като я “пренасочиш” към по-високи енергийни нива. По-просто казано – на първо място трябва да харесваш себе си. Вземи един лист хартия и напиши всички свои положителни качества. В моменти, в които външни намеси свалят самочувствието ти, вибрациите ти слизат на едно много по-долно ниво, което отблъсква хората, защото макар и невидимо, те го “ виждат” . При среща с нови хора винаги мисли за всички свои положителни черти , защото това сменя цялостната ти аура и излъчване.

Очевидно има много неща, които жените търсят в човек, които на практика не са видими:

  • Той разумен човек ли е?
  • Лоялен ли е или обича да изневерява?
  • Амбициозен ли е или чака някой да го побутне.
 

1. Не парадирай колко си “заможен”.

Освен ако тя не е златотърсачка, това не я интересува в самото начало. Когато показваш възможностите си, от друга страна ти пречиш на увереността, която излъчваш. Защото да показваш, че си заможен, значи, че това не си личи достатъчно и са необходими допълнителни усилия.

2. Гледай я в очите

Няма нищо по-обидно или досадно от човек, който не те гледа в очите. Тя иска да разбере, че ти наистина се интересуваш от нея. Това е признак за интерес и за увереност. 

3. Покажи истинска, секси усмивка.

Това може да звучи като клише, но страхотната усмивка може да я накара да се влюби моментално. Усмихвай се, бъди позитивен и не забравяй да я накараш да се усмихне и тя.

4. Обличай се добре.

Тя иска да знае, че си постигнал нещо в живота си, или поне да имаш добро усещане как да го постигнеш.

Добре прилепнали дънки, изчистена риза и хубави обувки са чудесен избор. Торбести пуловери, широки панталони? Не толкова.

5. Подбирай мъжката си компания

Приятелите са отражение на твоя характер. Ако я срещнеш с несериозни хора, които цяла нощ се опитват да свалят момичета в заведението, това ще бъде много лош знак за нея.

6. Покажи ѝ, че си добър човек

Направи мил жест, дай пари на нуждаещ се на улицата или просто бъди учтив към сервитьора в заведението. Това прави добро впечатление.

7. Бъди уверен, но не кокетен.

Увереността е супер секси черта. Но не прекалявай. Бъди умерен.

8. Покажи твоята емоционалност.

Покажи ѝ загриженост, мечти, творческо настроение и прочие. Наистина няма нищо по-секси от това да покажеш на жена, че искаш да я опознаеш и да я разбереш. Изслушай я и се опитай да я разбираш. 

9. Не бъде твърде достъпен

Покажи характер и понякога се отдръпвай. Това кара жените да полудяват.

10. Покажи им мнението си.

Ти трябва да имаш позиция. Покажи ѝ, че държиш на позицията си и се аргументирай. Това демонстрира характер. Но и не прекалявай, защото може да се превърнеш в остроумен философ и това бързо да я изнерви. 

11. Не се опитвай прекалено много

Не бъди чак толкова настоятелен, когато виждаш, че една жена не те харесва. Раздавай го по-небрежно и не забравяй, че светът е пълен с жени, които ще те пожелаят. 

поеми по пътя на любовта

с нашата професионална помощ

Hey, Goldie 2019 Всички права запазени